ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

понеділок, 16 жовтня 2017 р.

Герої на сторожі миру




Захист своєї Вітчизни від зазіхань з боку тих, хто час від часу намагається загрожувати державним засадам будь-якої країни - свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі.
15 жовтня 2017 року Вовчанська юнацька бібліотека-філія №1 організувала та провела патріотичну годину «Герої на сторожі миру» до Дня захисника України.
Свято День захисника України встановлено Указом Президента в 2014 році. Традиції святкування і святкові заходи Дня захисника України широко підтримуються по всій країні.
Метою проведення патріотичної години у бібліотекарів було вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві.
Учнівська молодь, учні 9-го класу ліцею № 2, мала можливість поспілкуватися з ветераном АТО Нежута Евген Іванович.
Ветеран поділився спогадами про свої бойові будні, про життя між боями, допомогу волонтерів. Його емоційна розповідь була вся пронизана любов'ю до України, до рідного краю про прагнення українських бійців захищати кожну частину рідної землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар