ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

понеділок, 30 жовтня 2017 р.

Нам не забути днів війни…




28 жовтня вся країна відзначила День визволення України від німецько-фашистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Адже саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні.

В рамках відзначення 73-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників у Люботинській централізованій бібліотечній системі було проведено ряд заходів: історико – патріотична викладка літератури «Рокам ніколи пам’яті не стерти»,  бесіда у книжкової виставки «Допоки пам'ять в серці не згасає», історична хвилина біля книжково-ілюстративної виставки «На пам'ять не покладено табу», у читальному залі організована інформаційна  викладка літератури «Україна в полум’ї війни».
Під час проведення мультимедійної презентації «Війна така далека і близька», бібліотекар відділу обслуговування дитячої бібліотеки  Коваленко Оксана Вікторівна, мала нагоду показати маленьким користувачам бібліотеки те,
що мільйони людей забрала війна на окупованій території, гітлерівці знущалися над мирним населенням та військовополоненими.

Після презентації відвідувачі гуртків  будинку культури та центральної дитячої бібліотеки (керівники Саєнко Л.С. та Неуступова Д.В) брали участь у  фестивалі читців патріотичних віршів «Дорогами мужності і слави». Окрім цього учасники заходу відвідали експозицію міського краєзнавчого музею та книжкові виставки в центральній дитячій бібліотеці, присвячені Дню визволення України від фашистських загарбників.
Проведений захід дав змогу підростаючому поколінню дізнатися щось нове і цікаве для себе,  поринути  у ті часи та події, які ми не маємо права забувати, заради  процвітання України та її мирного майбутнього!

Немає коментарів:

Дописати коментар