ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

середу, 18 жовтня 2017 р.

Будьмо пильними! Пастка поряд – торгівля людьми!



18 жовтня 2017 року Краснокутська центральна районна бібліотека та Краснокутський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували захід до Європейського дня боротьби з торгівлі людьми.
Бібліотекар читального залу Китченко Євгенія Анатоліївна спільно з працівниками Краснокутського РЦСССДМ Щербань Юлією Володимирівною та Кузьміною Юлією Володимирівною для читачів бібліотеки провели тематичну годину «Ознайомлення з актами законодавства з питань протидії торгівлі людьми» (до Європейського дня боротьби з торгівлі людьми).
Тематичну годину відкрила розповідь бібліотекаря про сутність та причини поширення торгівлі людьми, основні цілі експлуатації людини та способи впливу на неї.

Запропонований відеоматеріал «Правда про торгівлю людьми» наочно дав можливість присутнім переконатися, що підступність та підлість.
Наприкінці заходу бібліотекар ознайомила присутніх з основними нормативно-законодавчими актами, які регламентують питання протидії торгівлі людьми, а працівники Краснокутського РЦСССДМ роздали  пам’ятки «Стати жертвою торгівлі людьми може будь-яка людина незалежно від віку, статі, освіти чи соціального стану» та ознайомили з їх змістом.

Немає коментарів:

Дописати коментар