ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

пʼятницю, 24 лютого 2017 р.

Семінари



Міжнародний семінар «Адвокація на користь сталого фінансування бібліотек в умовах економічної нестабільності», 19-20.03.2017 р., Київ

 Неділя, 19. Березень 2017, 10:00 - 17:00
Українська бібліотечна асоціація та Goethe-Institut в Україні  запрошують на міжнародний семінар «Адвокація на користь сталого фінансування бібліотек в умовах економічної нестабільності», що відбудеться 19-20 березня 2017 р. (неділя та понеділок) у м. Києві у Goethe-Institut в Україні (м. Київ, вул. Волоська, 12/4).
Доповідачі: німецький та українські експерти з питань формування і розподілу бюджету бібліотеки, адвокаційної діяльності

  • Проф. д-р Урсула Георгі (Prof. Dr. Ursula Georgy)
Урсула Георгі (народилася 1958 в Кельні) працює з 2000 року на посаді професора кафедри інформаційного маркетингу Технічного університету м. Кельн, факультет інформаційно-комунікаційних систем.
З 1977 по 1983 рік Георгі навчалась на хімічному факультеті та в 1986 році захистила кандидатську дисертацію з цієї спеціальності. З 2001 по 2006 була деканом, а з 2006 по 2009 проректором з навчання, освіти та освітніх реформ у ВНЗ м. Кельн. З вересня 2011 року вона очолює керівну посаду в Центрі післядипломної освіти бібліотекарів та інформатиків в Інституті інформатики Технічного університету м. Кельн.
Урсула Георгі є також членом ради фонда Інформаційного центру наук про життя м.Лейбніц, консультативної ради Німецького інституту медичної документації та інформації, а також комісії «Сервіс для читачів» німецької бібліотечної спілки. Її лекції на наукових конференціях вже почули у різних університетах багатьох країн.
Її дослідження охоплюють сфери управління якістю інформаційних послуг, підвищення лояльності клієнтів, брендингу інформаційних пристроїв, ціноутворення інформаційних послуг, стратегічного патентного аналізу та управління інноваціями, особливо відкритих інновацій та краудсорсингу.
  • Валентина Пашкова, докт. іст. наук, доцент, координатор американських центрів Посольства США в Україні, віце-президент Української бібліотечної асоціації
  • Надія Синиця, директор Хмельницької ОУНБ, голова Хмельницького обласного відділення УБА
  • Олена Гаращенко, директор ОУНБ ім.Д.І.Чижевського, м.Кропивницький
  • Наталія Морозова, директор Вінницької ОУНБ ім.К.А.Тімірязєва, президент ГО «Асоціація бібліотек Вінниччини»
Модератори:
Ірина Шевченко, канд. пед. наук, доцент, директор Інституту публічного управління та кадрової політики Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, президент Української бібліотечної асоціації
Ярослава Сошинська, канд. іст. наук, доцент Національного технічного університету України «КПІ імені Ігоря Сікорського», виконавчий директор Української бібліотечної асоціації
Деталі по програмі семінару будуть оголошені пізніше.
Цільова аудиторія семінару: керівники бібліотек
Умови участі:
1.     До участі у семінарі запрошуються члени УБА або представники офіційного партнера УБА у 2017 році. Як поновити/оформити індивідуальне членство в УБА читайте тут. Як поновити/оформити офіційне партнерство читайте тут.
2.     Учасники семінару мають зареєструватися за встановленою формою та сплатити реєстраційний внесок у розмірі 200,00 грн. як добровільне пожертвування для Української бібліотечної асоціації. Реєстраційний внесок включає: два обіди, кава-паузи, роздаткові матеріали та сертифікати учасника. Звертаємо Вашу увагу, що максимальна кількість учасників – 50 осіб.
3.     Учасники можуть отримати організаційну підтримку від Виконавчого офісу УБА у бронюванні готелю та оформленні офіційних листів-запрошень.
Завершення реєстрації – 10 березня 2017 р., 10.00
Форма для реєстрації тут.
Реквізити для оплати реєстраційного внеску
ВГО «Українська бібліотечна асоціація»
код ЄДРПОУ - 21656118
р/р 26007230080352
в АТ «ПроКредитБанк»
МФО 320984
Призначення платежу: добровільні пожертвування за участь у семінарі УБА 19-20.03.2017 _________(ПІБ).
Копії квитанцій про оплату реєстраційного внеску та запитання просимо надсилати на електронну адресу Виконавчого офісу УБА info@ula.org.ua.
Оплату можна здійснити через онлайн сервіс порталу УБА, розміщений нижче.  
Контактна особа – Вікторія Польова, адміністративний координатор Виконавчого офісу УБА
(044) 383-14-32
(095) 417-45-60
Для участі у події потрібно сплатити внесок
Для того, щоб сплатити внесок онлайн, Вам необхідно зареєструватися або авторизуватися

Сума внеску:
200 грн.



Немає коментарів:

Дописати коментар