ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

понеділок, 27 лютого 2017 р.

Перша «ластівка» професійного спілкування.



   Завжди приємно, коли колеги шанують нашу бібліотеку як сучасний інноваційний центр з підвищення кваліфікації. Фахівці ХОБЮ з задоволенням відкликаються на пропозиції інших бібліотек  поділитися своїм досвідом.
    Тому 24 лютого наші колеги брали участь у районному семінарі бібліотекарів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів Московського району м. Харкова за темою  «Використання інформаційних технологій та Інтернету у шкільній  бібліотеці».
    Спочатку для наших колежанок була проведена екскурсія по бібліотеці, що дала можливість  бібліотекарям  шкіл  детальніше ознайомитися з роботою різних структурних підрозділів ХОБЮ та отримати  корисні  контакти.
    Потім для учасників семінару завідувачкою  проблемно-аналітичного відділу Т.Смєкаловою  була проведена презентація методичного блогу «Файні ПАВи».
   Бібліотекарі шкіл дізналися про важливість інтеграції  у віртуальний простір як складову успіху сучасної бібліотеки, ознайомились з історією виникнення блога, його структурою, різновидом блог-платформ та  інш.
    Цікавим досвідом організації дозвілля молоді поділилися з колегами О.Саєнко, завідувачка відділу естетичного виховання молоді та соціокультурної діяльності. В супроводі яскравої медіа-презентації  була надана інформація про діяльність «Творчої майстерні».
  Завершився семінар доповіддю з досвіду роботи   «Бібліотечний веб-сайт – надзвичайна можливість покращення співпраці бібліотек з користувачами»  завідувачки бібліотеки  ХГ №43 Ю. Кокорєвої.
   Учасники семінару були вдячні за цікаві і корисні знання, які  отримали від фахівців ХОБЮ й висловили надію на подальшу плідну співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар