ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

«СУЗІР’Я КРАЩИХ ТВОРІВ»


   Якісна сучасна українська література допомагає осягнути нюанси свого часу. Адже саме письменник, як ніхто інший, має сили та наснагу сміливо дивитись в очі дійсності і не приховувати правду.
   Сучасне українське літературне поле достатньо широке. Серед письменників є "живі класики", а є й звичайні графомани, які не варті нашої уваги.

16 лютого 2017 року провідний бібліотекар Макаревич Н.В. та бібліотекар 1 категорії Курочка Н.Г. Вовчанської юнацької бібліотеки-філії №1 провели літературну годину «Сузір’я кращих творів» спільно з учнями 10-А класу Вовчанської гімназії №1.
   Наталія Василівна і Наталія Григорівна розповіли учням про книгу як найцінніший людський винахід, що пройшов всі етапи розвитку цивілізації, і дотепер залишається необхідним.


  Саме книга і читання, як процес, позитивно впливають на формування особистості, незважаючи на розвиток інформаційних технологій, збільшення форм масової інформації.
   Фахівці бібліотеки ознайомили учнів з творами сучасних українських письменників і поетів, а саме Андрія Куркова, Вс.Нестайко, Марини і Сергія Дяченків, М.Матіос, Лади Лузіної, А.Кокотюхи, Ю.Винничука.

Немає коментарів:

Дописати коментар