ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

понеділок, 12 лютого 2018 р.

«Афганістан болить в моїй душі»


Краснокутська центральна дитяча бібліотека організувала і провела для підростаючого покоління зустріч з одним із багатьох воїнів-інтернаціоналістів, які пройшли шляхами війни на території Афганістану. 
12 лютого 2018 року в Краснокутській гімназії для учнів 8 -Б класу завідувачем центральної дитячої бібліотеки Павлюк Ольгою Василівною проведено вечір-зустріч з воїном-інтернаціоналістом, учасником війни в Афганістані Коломійцем Анатолієм Олексійовичем «Афганістан болить в моїй душі» ( до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав).  
В ході заходу бібліотекар представила історико-документальну  довідку «Війна в Афганістані», було проведено знайомство з матеріалами, розміщеними на відкритому перегляді літератури «Афганістан: подвиг, біль, пам’ять…»
Розповідь учасника буремних подій в далекому Афганістані, мешканця смт. Краснокутськ, рядового Коломійця Анатолія Олексійовича, який за свої ратні подвиги був нагороджений відзнакою «За охорону державного кордону СРСР», дуже зворушила присутніх. Діти по черзі задавали запитання воїну – афганцю, уважно слухали його спогади.
Наприкінці заходу учні вручили Анатолію Олексійовичу квіти та пам’ятний подарунок.

Немає коментарів:

Дописати коментар