ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

середу, 14 лютого 2018 р.

Молодіжно-розважальна шоу-програма: День Закоханих




В цей день всі слова стають зайвими….
В лютому усі країни світу відзначають День Закоханих, який не обійшов стороною і рідні стіни Красноградської районної бібліотеки. 13 лютого 2018 року для юних читачів бібліотекарі В. Котець, I. Шипакова та В. Довгопол підготували та провели молодіжно-розважальну шоу-програму.
Атмосфера, що вирувала в залі, була неповторною.
Ведучі Аліса Жалій та Данило Ганнов студенти Красноградського медичного коледжу, створили незабутню ліричну атмосферу свята.
Вечір пройшов цікаво, насичено; безліч вікторин і конкурсів, веселих перерв, театралізованих мініатюр не залишили байдужими нікого. Лунали вірші та пісні про кохання. Молодь із захопленням брала участь у багатьох пізнавальних та жартівливих конкурсах, продемонструвала свої танцювальні та акторські здібності, взявши участь в інсценізації відомих казок на новий лад. 
А закінчився вечір надзвичайною подією – присутні обрали найромантичнiшу пару вечора. Ними стали першокурсники – Данило Ганнов та Жидкова Карина.
Переможці та найбільш ініціативні творчі учасники шоу-програми отримали подарунки - цікаві книжки, що є досить символічним.
Окрасою свята стала романтична книжкові виставки: «Читаємо книги про кохання» та «Iсторiя кохання в романах». 
Колектив бібліотеки висловлює щиру подяку викладачам Красноградського медичного коледжу, які брали участь у підготовці та проведенні заходу: О.Д.Мужевській, Л.Д.Уколовій, О.М. Ткаченко та Т.В Пілюгіній, а також студентам груп ЛС-11 та СС-11; учениці гімназії «Гранд» Коломієць Анні та студентці КТМСГ Драгомощенко Тетяні.
Нехай кохання триватиме у Ваших серцях протягом всього життя!






Немає коментарів:

Дописати коментар