ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

понеділок, 19 лютого 2018 р.

Відкрита презентація «Вища освіта в Польщі»


16 лютого 2018 р.в Пункті європейської інформації Юнацької бібліотеки відділу культури Лозівської міської ради Харківської області відбулася презентація Польських університетів. Знайомив присутніх з ВНЗ Польщі Іван Капелюшник, директор з розвитку Українсько-Польського центру освіти «UniverPL», який був створений для українських абітурієнтів з метою простого та прямого доступу до вищих навчальних закладів Польщі, зокрема для їхньої підготовки до вступу, адаптації та підтримки під час навчання.
Польські ВНЗ становлять невід'ємну частину сучасної європейської системи вищої освіти, а це означає якість, перспективність та відповідність вимогам ринку праці.
Захід відвідали учні старших класів та їхні батьки, які цікавляться освітньою пропозицією кращих університетів Польщі. Розповідь про кожен заклад окремо була цікавою та змістовною, викликала жвавий інтерес та питання до доповідача. Обговорювалося, чи потрібно складати іспити при вступі до закладів, вартість навчання, можливість безкоштовного навчання, знижки та бонуси для українців, чи є можливість отримувати стипендію, чи можна працювати у вільний час тощо.
Усі, хто зареєструвався на сайті Центру «UniverPL», отримали сертифікат на здійснення освітнього туру за маршрутом Львів-Люблін-Варшава-Краків-Львів зі значною знижкою. 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар