ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

середу, 5 липня 2017 р.

До Краснокутщини з методичним десантом



04 липня 2017 року в приміщенні Краснокутського районного будинку культури відбувся виїзний день фахівця для працівників бібліотек району за темою «Бібліотека – інформація – знання – успіх».
        Бібліотека завжди була, є й буде Центром розвитку громади. Саме  такі аспекти освітила Жарова Маргарита Володимирівна, директор бібліотеки  ОКЗ «Харківська обласна бібліотека для юнацтва» в своїй промові «Бібліотека як центр розвитку громади».
Після прийняття Закону про децентралізацію влади та поступового утворення нових адміністративних одиниць, бібліотека як центр інформації та знання не стоїть осторонь. Також М.В. Жарова акцентувала увагу в доповіді «Культура і децентралізація: досвід Тернопільщини з реформування бібліотечної системи» на нові формати роботи бібліотек.
      Засідання виїзного Дня фахівця продовжив наступний спікер – Еліна Петрівна Марченкова, завідувачка відділом комплектування, каталогізації та організації фондів ОКЗ «ХОБЮ» з консультацією «Актуальні питання організації бібліотечних фондів». Було зосереджено увагу на формуванні фондів бібліотеки згідно нових прийнятих законів щодо декомунізації тощо.
         Завершальним акордом методичного «десанту» була консультація Вікторії Олександрівни Захаріної, бібліотекаря відділу естетичного виховання та соціокультурної діяльності ОКЗ «ХОБЮ» «Від медіа-грамотності до медіа-культури».
   Програма виїзного дня фахівця для бібліотечних працівників щиро зацікавила колег та адміністрацію району.





Немає коментарів:

Дописати коментар