ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

пʼятницю, 30 червня 2017 р.

Всеукраїнський ланцюжок бібліотечного єднання став довшим ще на одну ланку…

    29 червня до «Всеукраїнського  ланцюжка бібліотечного єднання» (обмін досвідом роботи ХОБЮ з  українськими обласними  бібліотеками для юнацтва) приєдналася ще одна ланка - Одеська обласна юнацька бібліотека ім. В.Маяковського.


   Спочатку зустрічі колежанок привітала  директор ХОБЮ М.В. Жарова  та розповіла про основні інноваційні досягнення в  роботі ХОБЮ.  Заступник директора з менеджменту та проблемно-аналітичних питань М.С. Медведська  ознайомила колег з проектною діяльністю ХОБЮ, яка дала змогу одержати грант від Німеччини та створити інтернет-центр для роботи з ТПО та громадою м.Харкова.
   Директор Одеської ОБЮ ім. В.Маяковського  О.А.Чоловська теж розповіла про роботу своєї бібліотеки, а також про Всеукраїнський молодіжний бібліокараван «Читай,юність!», який проходив у рамках ХVІІІ Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга в Одещині» 9-11 червня 2017 року.
   Завідувачка НМО Т.М.Петелько поділилася досвідом організації методичної роботи Одеської ОБЮ, розповіла про обласні семінари, вебінари, конкурси, які проводилися для сільських бібліотекарів в рамках підвищення кваліфікації.  Виступ супроводжувався медіа-презентацією, демонстрацією рекламної продукції та інш.
   Особливо цікавим було повідомлення І.Г.Сухарєвої, бібліографа інформаційно-бібліографічного відділу, про створення відео-продукції для користувачів.
Фахівці ХОБЮ он-лайн побачили мультімедійну енциклопедію, дізналися про краєзнавчий проект «Одеса літературна», краєзнавчу екскурсію  «Из книги – на пьедестал», медіа-ресурс «Город, в котором хочется жить и творить» та інш.
   Зустріч була дуже інформаційно насиченою та корисною.Учасники виявили бажання подальшої плідної співпраці

Немає коментарів:

Дописати коментар