ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

вівторок, 25 липня 2017 р.

Книга чи кіно?!.



Що для Вас первинне книга чи кіно? Що бере у тенета сюжет книги чи специфічні ефекти кінострічки? Пропонуємо ознайомитися з літературними творами, чиї кіноверсії вийдуть СКОРО на екрани й ті твори, що зацікавили продюсерів кіноіндустрії. Ви ще встигнете їх прочитати ;)
Світова література:
Темна вежа
Стівен Кінг, 2004   Екранізація: "Темна вежа" (The Dark Tower)
Режисер: Ніколай Арсел
У ролях: Кетрін Винник, Ідріс Ельба, Меттью МакКонахі, Еббі Лі, Джекі Ерл Хейлі
Прем'єра: 27 липня 2017
Для тих, хто любить полоскотати нерви прочитанням літературного хоррора, справжньою панацеєю є спадщина Стівена Кінга. "Темна вежа", без сумнівів, є одним з найпопулярніших циклів творів. Читачеві належить разом зі стрільцем Роландом відправитися на пошуки так званої "Темної вежі", на якій тримається благополуччя всього світу. Герою необхідно врятувати все людство від хаосу і розрухи.
Вбивство у Східному експресі
Агата Крісті, 1934  Екранізація: "Вбивство у Східному експресі" (Murder on the Orient Express)
Режисер: Кеннет Брана
У ролях: Дейзі Рідлі, Джонні Депп, Пенелопа Крус, Джуді Денч, Кеннет Брана, Майкл Пенья, Мішель Пфайффер, Дерек Джекобі
Прем'єра: 23 листопада 2017 року
Подумати тільки, цій історії знаменитої детективної письменниці Агати Крісті вже більше 80 років! Але ж вона й досі є актуальною основою для гостросюжетного кіно. Нову екранізацію «Вбивства у Східному експресі» на суд глядача представить британський постановник та актор Кеннет Брана.
За сюжетом, екстравагантному детективові Еркюлю Пуаро, роль якого виконає сам Брана, належить взятися за вельми незвичайну справа. Пуаро опинився на поїзді, що застряг у сніговому полоні. У цьому експресі був убитий американець з темним минулим. Практично всі пасажири мають мотиви для цього злочину, тому відразу ж потрапляють під підозру.
Сучасна українська література

Екранізація "Ворошиловграда" романа С.Жадана


Зйомки фільму "Ворошиловград" за однойменним романом Сергія Жадана розпочнуться 31 липня 2017 року. Відбуватимуться вони в районі Старобільська на Луганщині та в Київській області.
Головні ролі в стрічці зіграють Олег Москаленко, Олексій Горбунов, Руслана Хазіпова, Володимир Ямненко, Георгій Поволоцький та інші.
Руслана Хазіпова – одна із учасниць гурту Dakh Daughters​ lovelylife.in.ua.
  "Це історія про кожного з нас, про землю і коріння, – каже актриса. – Хто ми – покоління, яке опинилось на зміні століть, між епохою Радянського Союзу і незнаного зараз та тут? Ми вівці або ж творці?"
Варіант постеру фільму з фб-сторінки режисера Ярослава Лодигіна​
lovelylife.in.ua
"У романі описано важкі події, але при цьому там багато гумору, – говорить Лодигін. – Хочеться почути з екрану діалоги Сергія Жадана, які, мені здається, абсолютно тарантінівські"

Книга Скрябіна "Я, Побєда і Берлін" екранізують в Україні

Компанія Star Media екранізує книгу Кузьми Скрябіна "Я, Побєда і Берлін".
Про це під час Одеського міжнародного кінофестивалю заявив генеральний продюсер Star Media Влад Ряшин, передає "Детектор медіа".
  "Ми цілий рік займалися девелопментом, нарешті прийшли до якісного синопсису цієї історії, який можна розвивати в повноцінний сценарій. Ми також маємо підтримку дружини Андрія – Світлани Кузьменко", – розповів продюсер.
Книгу "Я, Побєда і Берлін" було видано видавництвом "Фоліо" у 2006 році. Це літературний дебют українського співака, письменника, телеведучого та фронтмена гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна).
Події відбуваються навколо старого й пошарпаного автомобіля марки "Побєда", на якому простий хлопчина Андрій зі своїм другом Бардом подорожують до столиці Німеччини, потрапляючи в різні пригоди. В основі повісті — пригоди з життя самого Андрія Кузьменка.

Немає коментарів:

Дописати коментар