ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

середу, 18 січня 2017 р.

Акція «Година коду»



       В Первомайській центральній бібліотеці відбулася акція «Година коду». Цей захід залучає десятки мільйонів учнів у більш як 180 країнах світу. Цікавий інтерактивний он-лайн проект, за допомогою якого можна познайомитися в ігровій формі з азами алгоритмізації та програмування. В заході, до якого долучилася бібліотека, взяли участь учні 7-11 класів.
   Можна з упевненістю сказати, що майбутнє вже визначено стати Комп'ютерною епохою. Ми живемо в суспільстві, де кожен використовує мобільний телефон, планшет або комп'ютер з масою веб-сервісів. Практично все, що ми бачимо і до чого можемо дотягнутися, зроблено за допомогою комп'ютерів.
      Програма «Година коду» допомагає учням розвивати навички розв'язання задач, логіку та творчість, алгоритмічне мислення, популяризувати інтерес до програмування.  
      Участь в акції  «Година коду» - це прекрасна можливість наповнити новим змістом роботу бібліотек, звернути увагу учнів різних вікових груп на важливість вивчення програмування і підвищити популярність програмування, зацікавити і залучити нових учасників і користувачів бібліотек, використовувати нові знання і ресурси, отримані в ході акції. 
    Організатором акції, разом з бібліотекою, була молодіжна громадська організація «BrainUp», з якою бібліотека співпрацює в межах проекту «Бібліотека об’єднує молодь». Центральна бібліотека і надалі, спільно з «BrainUp», планує проведення циклу таких заходів.

Немає коментарів:

Дописати коментар