ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

понеділок, 26 березня 2018 р.

Поезія іде по колу

23 березня 2018 року в приміщенні Краснокутської центральної районної бібліотеки панувала царина поезії та музики.
Китченко Євг. Ан., бібліотекар читального залу та Кузьміна Валентина Євг., завідувач відділу обслуговування Краснокутської центральної районної бібліотеки підготували та провели для читачів зустріч у поетичному колі «І слово лине із серця і душі» (до Всесвітнього дня поезії).
На початку заходу бібліотекар Китченко Є.А. привітала учасників зустрічі, розповіла про значення поезії в житті людини і суспільства, а також про відзначення Всесвітнього дня поезії у світі та Україні.
Бібліотекар зазначила, що Краснокутщина давно багата поетичними талантами, які беруть натхнення в першу чергу від рідної землі, а учениця Краснокутської дитячої музичної школи Колєснік Дар’я виконала пісні «Україночка» та «Барви рідної землі».
Потім з власними творами виступали поети Краснокутщини: Кабашна О.М., Єрмак О.В., Антоненко Л.О., Касяненко В.А., Холод В.І. та Покусай Л.І. Поетичну естафету продовжили присутні читачі – учасники заходу декламували поезії своїх улюблених поетів – земляків.
Потім вихованці гуртка «Мій рідний край» Краснокутського центру дитячої та юнацької творчості Колісник Арсеній, Колісник Богдан та Дворцова Дарина виконали літературну композицію за мотивами поезій О.М.Кабашної, а учні Краснокутської гімназії Стороженко Марія (3 кл.) та Лєсніков Юрій (8 кл.) декламували вірші цієї поетеси. Хор «Мелодія» Краснокутської селищної ради виконав 2 пісні: «Все це наша земля» та «Моя ти земле» на слова і музику Г.С.Акулова, а учениця Краснокутської дитячої музичної школи Черниш Ліза виконала пісні на слова і музику В.Д.Миргорода «Посадила мама квіти» та «Рідний край».
Проведений захід надав змогу шанувальникам поезії спілкуючись в дружньому колі відчути поетичне і естетичне задоволення та почути нові вірші поетів Краснокутщини.




Немає коментарів:

Дописати коментар