ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

четвер, 21 грудня 2017 р.

«Туристичними стежками НПП «Слобожанський»



 

Краснокутська центральна районна бібліотека в співпраці з Національним природним парком «Слобожанський» організували і провели юних земляків стежками національного парку.
21 грудня 2017 року бібліотекарем читального залу Китченко Євгенією Анатоліївною спільно з представниками НПП «Слобожанський» для учнів 6-7 класів Краснокутської ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів було проведено екологічний альманах «Туристичними стежками НПП «Слобожанський».
Бібліотекар розповіла присутнім про багатство рослинного та тваринного світів Краснокутщини, надала коротку тематичну довідку про НПП «Слобожанський» його значення в екосистемі нашого району та основні завдання парку.
Потім начальник відділу екологічної освіти та рекреації НПП «Слобожанський» Шумілова Алла Вікторівна та провідний фахівець з рекреації Редченко Руслана Володимирівна провели лекцію на тему «Туристично-рекреаційний потенціал НПП «Слобожанський» та продемонстрували мультимедійну презентацію «НПП «Слобожанський».
На закінчення заходу фахівці НПП «Слобожанський» провели вікторину «Боброва вікторина» та продемонстрували відеоматеріал «Боброва хатка».



Немає коментарів:

Дописати коментар