ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

пʼятницю, 19 травня 2017 р.

Багаторічна співпраця – запорука успіху в роботі з молоддю

    18.05.2017р. фахівці ХОБЮ радо привітали колег, з якими нас пов᾽язує більш ніж 20-річна плідна професійна співпраця, на черговому щорічному обласному семінарі бібліотекарів ВНЗ І-ІІ ступеня акредитації за темою «Бібліотеки ВНЗ як осередок духовного і культурного розвитку особистості».Як завжди доповіді фахівців ХОБЮ були актуальними та цікавими.   Так, методист проблемно-аналітичного відділу С.Андрус в супроводі яскравої медіа-презентації презентувала свій методичний посібник «1917 – 1921 : вікопомні роки державотворення України» (до 100-річчя Української революції). Учасники семінару дізналися про ці буремні події, про видатних діячів УНР і гетьмана Павла Скоропадського, про прийняття Універсалів, створення академії мистецтва та інш.   Завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу Є.А.Шевченко ознайомила слухачів з історію виникнення street-art та в інформаційному повідомленні «Мурали Харкова - від Шульженко до Шевченка» розповіла про харківські мурали, їх місце знаходження, про видатних людей, зображених на них. Виступ супроводжувався медіа-презентацію, що дало змогу колежанкам побачити всю красу цього виду міської творчості.
  Бібліотекарі ВНЗ в рамках круглого столу поділилися своїм досвідом роботи з духовного та культурного розвитку своїх користувачів.
   Учасники семінару виразили вдячність за цікаві та змістовні доповіді та виразили побажання до подальших зустрічей та співпраці.






Немає коментарів:

Дописати коментар