ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

вівторок, 8 грудня 2020 р.

Розумна бібліотека: майбутнє вже поряд

 Шановні друзі, колеги! Вважаю за потрібне познайомити всіх вас з цікавим досвідом наших колег з Челябинської області.  Як казав відомий бібліотекознавець Е.Р. Сукіасян: "Стати класним бібліотекарем і професіоналом, не читаючи фахової літератури та періодики, НЕ МОЖНА!"

Тож пропоную звернути увагу на статтю Наталії Єгорової, директора Челябинської обласної дитячої бібліотеки ім. Маяковського, що опублікована в журналі "Библиотечное дело" № 20, за 2020 рік.

«Розумна бібліотека» - це центр інтелектуально-творчого розвитку підлітків. «Розумна бібліотека» - це місце підліткового спілкування. Різноманітне читання, зустрічі з цікавими людьми, можливість освоєння інформаційних технологій, пізнавальні майстер-класи від професійних наставників, можливість реалізації нових проектів. Яскраве простір бібліотеки допоможе підліткам найбільш повно розкрити інтелектуальний рівень і реалізувати творчий потенціал.
Щоб побачити на "Розумну бібліотеку" ви можете звернутися на сайт Челябинської обласної дитячої бібліотеки ім. В.Маяковського і дещо більше.


А саме відкриття можна подивитися тут    Відкриття "Умной библиотеки". фоторепортаж.

Немає коментарів:

Дописати коментар