ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

середу, 25 квітня 2018 р.

Чорнобиль, біль мій



 
Коли буяла весна й радо посміхалося сонечко 26 квітня 1986 року сталася жахлива аварія на Чорнобильській АЕС. Цього року в Україні вже 32 роковини як  вшановують подвиг та відвагу ліквідаторів аварії.
Краснокутська центральна районна бібліотека організувала зустріч з одним із багатьох учасників ліквідації аварії, земляком Котко М.Ф. 
25 квітня 2018 року в приміщенні Краснокутської центральної районної бібліотеки працівниками відділу обслуговування за участі першого заступника голови Краснокутської РДА Губарєвої О.Ю. для учнів першого курсу Краснокутського професійного аграрного ліцею (групи П-38 та ЕГЗ-33) на чолі з бібліотекарем ліцею Корокою Катериною Анатоліїною та учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС Котка М.Ф. проведено зустріч «Чорнобиль, біль мій» (до 32-ої річниці аварії на Чорнобильській АЕС).
Зустріч, присвячену Чорнобильській трагедії відкрила заступник голови Краснокутської РДА Губарєва О.Ю. з привітальним вступним словом звернулася до присутніх.
Потім бібліотекар Китченко Є.А. розповідала про жахіття аварії на Чорнобильській АЕС, її причини та наслідки та продемонструвала відеоматеріали «День в історії. Вибух на ЧАЕС» і «Ліквідаторам аварії на ЧАЕС – дякую за життя».
Головною подією заходу став змістовний та цікавий для присутніх виступ учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС Котка М.Ф., який поділився своїми спогадами про ті трагічні події 1986 року у Чорнобилі.
По закінченню присутні мали змогу ознайомитися з книжково-ілюстративною виставкою «Срібло і бруд Чорнобиля»  та зробили фото на пам’ять про цю зустріч.






Немає коментарів:

Дописати коментар