ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

пʼятницю, 6 квітня 2018 р.

Підвищення кваліфікації бібліотекарів області та міста – наша головна задача.




 05.04. 2018р. наша бібліотека привітала у своїх стінах бібліотекарів відділів обслуговування м.Харкова та області, що проходять навчання з підвищення кваліфікації, яке проводить Обласний навчально-методичний центр підвищення кваліфікації працівників культурно-освітніх закладів. З ОНМЦ Харківську обласну бібліотеку для юнацтва пов'язує багаторічна професійна співпраця з підвищення кваліфікації бібліотекарів, методистів, зам. директорів та директорів бібліотек області і міста. Багато наших колежанок виступали на курсах з лекціями, консультаціями, майстер-класами та повідомленнями про інноваційний досвід нашої бібліотеки. Не виключенням стало й це заняття.
Спочатку слухачів привітала директор ХОБЮ М.В.Жарова, яка коротко розповіла про візію нашої бібліотеки й побажала бібліотекарям творчої наснаги.
 Для учасників навчання фахівці ХОБЮ підготували:
·        медіа-консультацію «Бібліотечний квест як засіб залучення молоді до бібліотеки: методика проведення»зав.проблемно-аналітичного відділу Т.Смєкалова;
·        майстер-клас з проведення літературного квесту «Секрети українського детективу» – зав.відділу обслуговування В.Захаріна та бібліотекарі відділу С.Фрадкіна, А.Волкова та Л.Сидорова;
·        медіа-презентації «Креативні виставки-інсталяції відділу мистецтва ХОБЮ» та «Кулінарні таємниці створення віртуальної виставки» – бібліотекар відділу мистецтв Ю.Боклажко. 
 Навчання було дуже насиченим та цікавим. Бібліотекарі мали змогу отримати нові знання для поліпшення своєї роботи по залученню користувачів до своєї бібліотеки.


 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар