ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

четвер, 21 вересня 2017 р.

Озвалась подвигом війна


21 вересня 2017 року завідувачкою Колонтаївської сільської бібліотеки-філії РКЗ «Краснокутська ЦБС» Гавриленко Тетяною Дмитрівною та директором СБК Удовицькою Іванною Богданівною проведено урок мужності «Озвалась подвигом війна» (до Дня партизанської слави) для учнів 5 класу Колонтаївської ЗОШ І-ІІІ ст.
Урок мужності було розпочато розповіддю про свято – День партизанської слави, його походження і традиції .
До заходу завідувачкою бібліотеки-філії Гавриленко Т.Д. було підготовлено відкритий перегляд літератури «Дитинство обпалене війною». Особливу увагу було акцентовано на книги серії «Юні герої»: «Поворотний круг», «Провідник у безодню», «Автограф на Рейхстазі», Л. Їжаківська «Обпалений цвіт», збірка «Над білими снігами», Б. Сушинський «Із розвідки не повернувся».
         Діти не тільки могли почути про подвиг й відвагу партизан та героїв своїх однолітків, але й побачити їх світлини. Директор сільського будинку культури Удовицька І.Б. продемонструвала світлини видатних героїв – партизанів, командирів з’єднань: С.А. Ковпака, О. Ф.Федорова, П.П. Вершигори та дітей-героїв – партизанів: Валі Котика, Марата Казея, Зіни Портнової, Льоні Голікова та інших. Бібліотекар розповіла про життєвий шлях підлітків та участь їх у підпільній роботі партизанських загонів . 
 
А також діти мали змогу переглянути відеороліки «Україна у Другій світовій війні», «Подвиги детей во время войны» та «Діти у війні».



Немає коментарів:

Дописати коментар