ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

четвер, 27 квітня 2017 р.

«Чорнобиль не має минулого часу»


Понад 30 років, 26 квітня 1986 року, сталась найбільша трагедія не тільки України, а й усього людства – вибух на Чорнобильській АЕС.
Саме до дня вшанування пам'яті Чорнобильської трагедії 27 квітня 2017 року бібліотекарем Мурафської сільської бібліотеки Краснокутського району Дрижаног Ларисою Петрівною проведено урок пам’яті «Чорнобиль не має минулого часу» для учнів 7-8 класів Мурафської ЗОШ  І-ІІІ ступеня. 
Бібліотекар ознайомила присутніх про наслідки Чорнобиля – найбільшої в історії людства техногенної катастрофи, які ще довго відчуватимуть на собі і сучасники, і прийдешні покоління. Йшлося про односельців-ліквідаторів, тисячі загубленої землі, жителів Чорнобиля, та хто першим став на захист рідної землі від невидимого ворога.
Протягом заходу бібліотекарем були продемонстровані відеоролик «Чорнобиль – від мирного атому до катастрофи», прозвучали пісні у виконанні Лілії Сандулеси «Зона», жіночого вокалізу «Плач по погиблим»,  Назарія Яремчука «Яворина». Учні 7-8 класів Юхно В.,Мельник Д., Кузуб Д., Алієва Т., Бобрицька Н., Повідаш С., Каторжин А., Китченко К., Зімарєва В., продекламували вірші про Чорнобиль .
Всі присутні могли ознайомитися з фото-вернісажем «Де була калина, там напята буда… На верху могили Чорнобилю груда».
По закінченню заходу до меморіалу землякам-ліквідаторам аварії на ЧАЕС були покладені квіти.









Немає коментарів:

Дописати коментар