ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

четвер, 6 квітня 2017 р.

В гостях у красноградських фахівців


05.04.1217 року Харківська обласна бібліотека для юнацтва розпочала цикл виїздних днів фахівця виїздом у Красноградську Центральну районну бібліотеку.
   Спочатку учасників заходу привітали директор Красноградської ЦБС  Н.В.Гришина та директор ОКЗ «ХОБЮ» М.В. Жарова. Програма дня фахівця була цікавою і насиченою.
  Так, М.В. Жарова, директор ХОБЮ, в доповіді «Харківська обласна бібліотека для юнацтва як комплексний соціокультурний центр: візія якісних змін в роботі юнацьких бібліотек України» розповіла присутнім про місію юнацької бібліотеки, іновації та досягнення в її роботі.
   Т.В.Смєкалова, завідувачка проблемно-аналітичного відділу ХОБЮ ознайомила сільських бібліотекарів з підсумками роботи юнацьких структурних підрозділів за 2016 рік, проаналізувала досягнення та недоліки в роботі деяких підрозділів та окреслила проблеми, які можуть виникнути у ЦБС у зв᾽язку з деценталізацією та створенням ОТГ.
   А. Волчкова, соціолог ХОБЮ, в повідомленні «Робота ОКЗ «ХОБЮ» з творчою молоддю: щорічний обласний конкурс постерів та книжкових ілюстрацій «Книга, що народжує мрію» розповіла про творчий конкурс, який проводиться у ХОБЮ вже в четвертий раз. Сільськи бібліотекари дізналися про умови конкурсу, його спонсорів та можливості для учасників. Всі повідомлення проходили в супроводі яскравих медіа-презентацій.
   Закінчився день фахівця урочистим підведенням підсумків І тура  обласного конкурса постерів та книжкових ілюстрацій «Книга, що народжує мрію» та нагородженням переможців за участю директора ХОБЮ М.В.Жарової.


Немає коментарів:

Дописати коментар