ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

понеділок, 6 березня 2017 р.

Про мотивацію та саморозвиток. П'ять книг для блискучої кар'єри, написаних жінками





   Напередодні жіночого свята пропонуємо, любі колежанки, ознайомитися з декілька книгами про саморозвиток і психологію, про кар'єрне зростання та мотивацію.

  Деякі з них написані успішними жінками, які хочуть поділитися своїм досвідом, щоб надихнути інших на нові звершення. Тим, хто мріє рухатися далі по кар'єрній драбині,  пропонуємо  звернути увагу на книги для професійної мотивації, які допоможуть досягти поставлених цілей.
Хороші дівчатка не отримують кращі посади, Лоїс П. Франкел
   Нова, повністю перероблена і розширена версія бестселера бізнес-тренера зі світовим ім'ям, Лоїс Франкел, як завжди адресована жінкам, які хочуть досягти успіху у всіх сферах життя. Що ж нам найчастіше заважає досягти висот, наприклад, в кар'єрі? Помилки, які ми робимо несвідомо, тобто навіть не замислюючись і тим самим позбавляємо себе шансів на потрібний результат
  Доктор Лоїс П. Франкел є президентом Corporate Coaching International, фірми, яка спеціалізується на навчанні керівників різних рівнів, розвитку лідерських якостей та формуванні команд. Франкел - не тільки провідний фахівець з підготовки персоналу, але і один з піонерів в цій області.
Присутність [духу]: Як спрямувати сили своєї особистості на досягнення успіху, Емі Кадді
   Ця книга про те, як перестати залежати від чужої думки і, залишаючись самим собою, володіти мовою тіла і зберігати впевненість у собі, що б не трапилося. Вона про те, як встановити справжній, глибокий зв'язок з іншими людьми, відчути себе всесильним і почати радіти життю в повній мірі.
Емі Кадді – американський соціальний психолог і професор Гарвардської школи бізнесу. Кадді отримала широку популярність завдяки дослідженням впливу мови тіла на особистість і виступам на лекціях TED.                      
Всередині: жінка, робота і прагнення до лідерства, Шеріл Сендберг
Світ бізнесу диктує жінкам певні негласні правила. Не слід надмірно демонструвати свій розум і вольові якості, не варто показувати свої амбіції та прагнення просунутися по кар'єрних сходах. Крім того, жінок стримують їх власні, внутрішні бар'єри.
  Шеріл Сендберг, операційний директор Facebook, одна з найвпливовіших фігур у світі бізнесу, розповідає, з якими перешкодами їй доводилося стикатися на своєму професійному шляху. Ця книга - маніфест і джерело натхнення для тих, хто вважає, що жінка може і має право шукати самореалізацію в кар'єрі та бізнесі, а стосунки в родині повинні будуватися на засадах рівного партнерства.
Сама впевненість. Як подолати внутрішні бар'єри і реалізувати себе, Кетті Кей і Клер Шипман.
   Як часом складно зважитися зробити важливий крок: виступити на нараді з новою пропозицією, відстояти свою ідею, попросити підвищення, змінити роботу. Головна причина - невпевненість в собі. І для жінок ця проблема стоїть особливо гостро. Адже науково доведено, що жінки оцінюють свої здібності набагато нижче, ніж чоловіки. Автори цієї книги провели глобальне дослідження, поговорили з найвпливовішими жінками світу і з'ясували, звідки береться це якість і як його розвинути в собі.
   Кетті Кей – британський журналіст. У 2015 році була номінована на новинну і документальну премію Еммі в категорії Видатне тривале освітлення новини в регулярній новинній програмі.
Клер Шипман – американський журналіст. У 2000 році номінована на новинну і документальну премію Еммі в категорії Видатне тривале освітлення новини в регулярній новинній програмі.               
Як позбутися від комплексів в любові, на роботі і в житті, Аріанна Хаффінгтон.
   Нова книга для жінок про те, як перемогти своїх найлютіших ворогів - страхи, сумніви і звичку пригнічувати власні почуття та емоції. Жінки часто стають заручниками низької самооцінки, яка заважає їм будувати особисте життя, кар'єру та досягати успіхів. У своїй книзі Хаффінгтон ділиться досвідом, який допоможе прийняти і полюбити себе.
Аріанна Хаффінгтон - греко-американська літератор і співзасновник інтернет-порталу The Huffington Post.
                            

Немає коментарів:

Дописати коментар