ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

четвер, 22 грудня 2016 р.

Лотерея від Святого Миколая



Безперечно, найулюбленішим зимовим святом для дітлахів є день Святого Миколая. Діти з нетерпінням чекають щедрого Миколая, пишуть листи,  вивчають вірші, співають пісні, приймають участь у конкурсах і змаганнях. Святий Миколай щороку приходить у кожну хатину і обдаровує кожну дитину. Він любить усіх людей, та найбільше – слухняних та чемних дітей.
Традиційно, Святий Миколай не минає Лозівську юнацьку бібліотеку, завжди приносячи подаруночки її юним відвідувачам. Цього року він приніс їм солодощі-«миколайчики» до святкового чаювання, а ще – цікаві настільні ігри: дівчаткам конструктор «Лєго», а для хлопчиків – «Хокей».
Про те, які новорічні традиції притаманні різним європейським країнам, діти дізнавалися під час святкового чаювання. До речі, вони самі готували таку інформацію. За тиждень до свята діти отримали лотерейні квитки, і кожен лот мав виконати невеличке «завдання до чаювання» – розповісти щось цікаве про святкування Нового року в європейській країні. Проілюструвати кожен виступ допомогла електронна презентація координатора Пункту європейської інформації Ольги Тарасово






Немає коментарів:

Дописати коментар