ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

четвер, 16 лютого 2023 р.

Єднання - наша сила!

Сьогодні українці гуртуючись навколо своєї національної ідеї показують  всьому світові, що ми є єдиним і сильним народом, який не розділять і не поборять жодні вороги. А наша єдність міцним ланцюгом захистить і збереже нас від зла, що випало на нашу долю. Адже тільки разом ми сильні, і сила наша – у єдності. Тільки разом і спільними зусиллями ­ ми обовязково дістанемо велику Перемогу!

16 лютого Сахновщинська дитяча бібліотека-філія, запросила своїх  найактивніших читачів на патріотичний флешмоб «Наша сила в єдності», аби всі разом, об’єднавшись мов справжня родина, тільки бібліотечна,  створити яскраву й квітучу карту нашої неньки України. Дітям неабияк припала до душі така пропозиція, адже зібравшись разом у теплій дружній атмосфері вони наполегливо й завзято майстрували  квітку за квіткою, з яких потім і була створена наша неймовірно барвиста  карта. Кожна область має свій особливий кольоровий відтінок. І звісно, і тимчасово окуповані області, і наш назавжди український Крим, який діти захотіли створити двокольоровим. Як думаєте яким? Звісно ж жовто-блакитним, таким, яким він має бути, таким, яким він і є насправді. Всі наші юні учасники заходу і ми, працівники дитячої книгозбірні отримали величезне задоволення від спільної цікавої справи, невимушеного спілкування та просто часу, що провели разом. Ми щиро впевнені в доцільності таких обєднуючих заходів завжди і особливо на тлі загроз нашій державі. 


Щиро віримо, що життя у нашій чудовій країні стане мирним, над нашими землями світитиме яскраве сонце і всі разом, ми відбудуємо свою квітучу Україну, де завжди буде світло, тепло і затишно! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар