ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

середу, 30 вересня 2020 р.

Краснокутщина креативно святкує й працює ...

Творча галерея (До Всеукраїнського дня бібліотек)

Професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек – бібліотекарі Краснокутської  центральної  районної бібліотеки  30 вересня 2020 року відзначили з креативним поглядом.  А саме було організовано творчу галерею з елементами інсталяції  «У тиші храму, де живуть слова» (до Всеукраїнського дня бібліотек).

В рамках галереї представлені творчі доробки працівників Краснокутської центральної районної бібліотеки, фотостенд «Бібліотека в будні і свята» та  з книг в формі літери «Б», що символізує бібліотеку,  як «святилище пізнання і добра, що в майбуття через минуле кличе».

«Бібліотека – відкритий стіл ідей, за який запрошується кожного»     Олександр Герцен

30 вересня 2020 року Маяківським  сільським філіалом була оформлена виставка-інсталяція «Бібліотека – храм науки» (до  Всеукраїнського дня бібліотек).


На виставці-інсталяції представлені періодичні видання та інтернет-ресурси, що відображають важливе істотне значення бібліотеки в суспільстві. А місія бібліотеки полягає в сприянні цілісному розвитку гармонійної особистості, забезпеченні її навчальних, наукових та культурних потреб.

Бібліотеки з їхньою багатовіковою історією завжди були для пересічної людини уособленням храму мудрості, хранителями історичної пам’яті, гарантами її збереження. Вони забезпечують потреби населення у сфері освіти, інформації з розвитку особистості, організації відпочинку і дозвілля.

Немає коментарів:

Дописати коментар