ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

пʼятницю, 4 вересня 2020 р.

До 75-річниці завершення Другої світової війни

 Осінь 2020 р. Цього року на початку осені, 2 вересня, світова спільнота святкувала 75-у річницю завершення Другої світової  війни та вшановували подвиг героїв.

Україна. Краснокутський край. Бібліотекарі Краснокутщини продовжують свою патріотично-виховну діяльність.

Флагман Краснокутського району, Краснокутська центральна районна бібліотека розробила та оформила виставку-пам’ять  «Україна у Другій світовій війні» (до 75-ої річниці завершення Другої світової війни).

Представлені на виставці видання знайомлять читачів з передумовами, розвитком та наслідками Другої світової війни, надають інформацію про її найважливіші події на території України, героїв та учасників-українців, а також інформують про перебіг військових подій того періоду не тільки загалом по Україні, а й на Харківщині і Краснокутщині.

Цю естафету було підтримали бібліотеки району:

Китченківський сільський філіалвідкритий перегляд літератури   «Про подвиг, про мужність, про славу» (до 75 -  річчя завершення Другої світової війни).


Козіївською сільською бібліотекою
 представлено виставку- пам'ять: "Україна в Другій світовій війні".

Колонтаївським сільським філіалом організовано  відкритий перегляд літератури «Подвиг. Пам’ять. Вдячність.» 

        

Мурафською сільською бібліотекою експонується  виставка-пам'ять  «Вогонь  війни  у пам’яті навічно» ( до 75 – ої  річниці  завершення  Другої світової війни).

     


Немає коментарів:

Дописати коментар