ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

середу, 6 листопада 2019 р.

Жахіття в бібліотеках України...

Як у жмеринській бібліотеці святкували Хелловін: фоторепортаж
31-го жовтня у Жмеринській центральній районній бібліотеці відзначили Ніч усіх Святих. Учасники дійства переодягалися в костюми, грали в конкурси та дивилися моторошне кіно.
Традиційно – це свято відзначають в ніч перед 1 листопада, і в цей день в Америці є традиція перевдягатися у образи різних персонажів із масової культури. Не обійшов Хелловін і Жмеринку, відтак центральну районну бібліотеку в цей день перетворили на страшну обитель привидів, монстрів, вампірів та інших персонажів популярної культури.

Для малечі влаштували цікаві конкурси, підліткам показували моторошні фільми, а для вбраних в костюми ентузіастів влаштували справжній кастинг косплею (мистецтво перевдягання та втілення образів героїв популярної культури).
Судити конкурс прийнялися американські волонтери «Корпусу Миру», що і допомагали у приготуванні цього надзвичайного свята.
Переможців нагородили смачними цукерками та гучними оваціями.
  Хеловін - паті " Монстри на канікулах"
Бібліотека - філія № 9 м.Кам'янське запросила читачів на жахливо веселе  Хеловін - паті "Монстри на канікулах". Бібліотеку заполонили кажани  й павуки, чорні кішки та коти, відьми, привиди, вампіри, що повилазили з книжок "Жахів".


Свою швидкість, фантазію, логіку, уважність, розум присутні продемонстрували, взявши участь у різних конкурсах та забавах.
Капості чи солодощі??? Так, звичайно, солодощі. "Нечисть"  пригощалася солоденьким.

Немає коментарів:

Дописати коментар