ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

середу, 16 жовтня 2019 р.

Фахове спілкування...


16 жовтня 2019 року, М. Медведська та С. Андрус ,фахівці Харківської ОБЮ мали можливість стати слухачами презентації професійного довідника «Сучасна публічна бібліотека від А до Я», яка проходила в приміщенні Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки.
Директор Харківської ОУНБ, Шостко Н.І., щиро привітала бібліотечну спільноту та представила почесних гостей, які завітали до бібліотеки презентувати довідник.
Шостко надала слово для виступу начальнику управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації Яцині О.А., який привітав присутніх та акцентував увагу на важливості заходу та ролі бібліотек в сьогоденні й сучасних змінах в культурній сфері.
Наступними спікерами були : заступник генерального директора з наукової роботи Національної бібліотеки України ім. Ярослава Мудрого Розколупа Н.І., головний бібліотекар науково-методичного відділу Національної бібліотеки України ім. Ярослава Мудрого Адаменко М.П.
Адаменко М.П., співавтор довідника розповіла як «народжувався» фундаментальний документ, його історія створення.

Розколупа Н.І. безпосередньо розповіла про розділи та зміст довідника. Електронний варіант можна знайти на сайті електронної бібліотеки «Культура України» http://elib.nlu.org.ua/view.html?&id=11267
А також відповіла на питання, що виникли під час презентації.
Слухачами заходу стали : завідувачка юридичного відділу Харківського обкому профспілок працівників культури Юшина Н.В., заступник директора ХДНБ ім. В.Г.Короленка Л.В. Глазунова та завідувачка науково-методичного  відділу О.П. Куніч, представники ОТГ та бібліотек області.
Наприкінці  заходу довідник «Сучасна публічна бібліотека від А до Я» було передано представникам відділів (секторів) культури і туризму об’єднаних територіальних громад та публічних бібліотек області.

Немає коментарів:

Дописати коментар