ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

пʼятницю, 11 жовтня 2019 р.

Патріотичне рандеву...


 11 жовтня 2019 року Євгенія Китченко, бібліотекар Краснокутської центральної районної бібліотеки провела патріотичне рандеву «Вони присягнули на мир і на волю» (до Дня Захисника України ) для учнів груп П-40 і Т-43 Краснокутського професійно – аграрного ліцею.
Бібліотекар, коротко розповіла учням про історію українського козацтва, січових стрільців та воїнів АТО, а також впровадження Дня українського козацтва в 1990 році і Дня Захисника України в 2015 році та продемонструвала мультимедійну презентацію «День Захисника України. 14 жовтня. Покрова».
Учні почули розповідь про значення патріотичної самосвідомості нації та любові до України, а також про обов’язок кожного до виконання своїх громадянських та конституційних обов’язків щодо захисту Вітчизни. Перегляд відеоматеріалу «Захисники України. Збройні сили: минуле та сьогодення» наочно доповнив почуту інформацію.

А також бібліотекарем було продемонстровано відео-сюжет – знайомство «Михайло Кірдан Молот – захисник України» про воїнів – захисників з зони АТО, їх життя та бойові будні.
Присутнім було запропоновано ознайомитися з виставкою–хронікою «Безсмертя козацької звитяги».





Немає коментарів:

Дописати коментар