ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

середу, 20 лютого 2019 р.

Їх назвали Небесною Сотнею…

     З нагоди 5-ї річниці вшанування Героїв Небесної Сотні в пам’ять про загиблих за майбутнє України 19 лютого 2019 року Мурафська сільська бібліотека організувала та провела годину пам’яті «Небесна Сотне, ви тепер святі!» (до Дня Героїв Небесної Сотні) для учнів 10 класу Мурафської ЗОШ І-ІІІ ст..
Бібліотекар, Дрижаног Лариса Петрівна, нагадала події 2014 року, що стали гіркою сторінкою в житті українців. Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Полягли за честь, за волю, за право бути Українцями і за свою Батьківщину. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.
На  заході  переглянули декілька відео роликів пам`яті Героїв Небесної Сотні. Також учні підготували та декламували патріотичні вірші, пісні присвячені подіям того часу, про долі Героїв, які в мирний час віддали своє життя за вільну, незалежну, європейську державу.
         До заходу в бібліотеці було оформлено бібліотекарем виставку-експозицію «Час плине, а пам'ять залишається…», на якій представлені книжки про сучасних Героїв України.

Немає коментарів:

Дописати коментар