ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

четвер, 14 лютого 2019 р.

Тридцять років минуло як...


13 лютого 2019 року фахівці Краснокутської центральної районної бібліотеки провели вечір - зустріч «Біль афганської війни» (до 30-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану)для учнів Краснокутського професійно – аграрного ліцею.
Почесним гостем-учасником зустрічі був запрошений Анатолій Олексійович Коломієць, голова спілки ветеранів Афганістану «Пам’ять».
На початку заходу бібліотекар Китченко Є.А. розповіла про причини введення радянських військ на територію республіки Афганістан, навела основні статистичні дані наслідків війни для України, згадала про загиблих воїнів-інтернаціоналістів з Краснокутщини та продемонструвала відео-матеріал «Хроніка афганської війни».
Запрошений на захід голова спілки ветеранів Афганістану «Пам’ять» А. О. Коломієць розповів про себе та свою участь в афганській війні, цікаві та маловідомі її факти, а потім відповідав на питання присутніх.
На завершення заходу вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.
Учні подякували А.О.Коломійцю за цікаву розповідь, побажали здоров’я і миру ветеранам Краснокутщини та зробили світлину на добру згадку.

Немає коментарів:

Дописати коментар