ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

вівторок, 4 грудня 2018 р.

Червона стрічка застерігає…


Щорічно 1 грудня відповідно до рішенням Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) та рішенням Генеральної Асамблеї ООН, прийнятими в 1988 році, відзначається Всесвітній день боротьби з синдромом набутого імунодефіциту (World AIDS Day). 
Червона стрічка замайоріла 01 грудня 2018 року й на Краснокутщині.
Краснокутська центральна районна бібліотека організувала і провела для масового читача бесіду-застереження «ВІЛ/СНІД: знання, розуміння, гуманність» (до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом ).
Бібліотекар, Китченко Є.А., розповіла присутнім про віруси, імунітет та відносно нову вірусну хворобу, що одержала назву «СНІД»; навела стислі відомості про вірус, особливості його впливу на клітини імунної системи, шляхи розповсюдження СНІДу та засоби боротьби з цією грізною інфекцією.
В ході заходу присутні обмінювалися інформацією про «хворобу на ім’я СНІД» та шляхи її попередження.
Крім цього, в кінці заходу бібліотекар ознайомила присутніх з відкритим переглядом літератури «Що ми знаємо про ВІЛ \ СНІД?».






В селі Каплунівка також є небайдужі.
1 грудня 2018 року Каплунівською сільською бібліотекою для молоді проведено бесіду-застереження «СНІД мусимо зупинити!!!» (до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом).
На початку заходу бібліотекар виступила з бесідою застереженням «СНІД мусимо зупинити!!!» та представила увазі молоді та дітей слайд-презентацію, присвячену темі  про СНІД.
В ході заходу всі присутні мали можливість  переглянути слайд-презентацію «СНІД мусимо зупинити» та  відкритий перегляд  літератури на тему «Не дай СНІДу шанс!!! Молодь – за життя без СНІДу».


В кінці заходу діти активно задавали запитання.
Проведений захід надав змогу більше дізнатися про СНІД, і не боятися говорити про це в голос.

Немає коментарів:

Дописати коментар