ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

понеділок, 21 серпня 2017 р.

Святкуємо всією громадою: Великий Бурлук – 345років!



19 серпня у парковій зоні смт Великий Бурлук проходили святкові заходи – День територіальної громади та святкування 345-річчя з часу заснування селища Великий Бурлук. До відзначення цієї важливої події у житті громади долучилися і колективи Великобурлуцької центральної районної бібліотеки та районної бібліотеки для дітей. Зокрема, у цей день мешканці та гості селища мали можливість ознайомитися з книжково-ілюстративною виставкою «Книга іде до тебе», яку презентував колектив центральної районної бібліотеки. На виставці були представлені видання сучасних українських письменників, література, яка користується найбільшим попитом серед читачів бібліотеки, поетичні збірки місцевих поетів, видання істориків-краєзнавців про Великобурлуцький край. Для маленьких відвідувачів свята та їх батьків районна бібліотека для дітей презентувала книжково-ілюстративну виставку «Духовний світ дитячої бібліотеки», на якій експонувалася література патріотичного характеру, енциклопедії для допитливих дітлахів, видання з порадами для дорослих, як виховати своїх дітей ввічливими, добрими, чесними та працьовитими.
Значною увагою на святі користувалася фотовиставка «Читаємо всюди, читаємо завжди» з цікавими фотографіями читачів бібліотек та мешканців селища. Особливого ажіотажу мало бібліо-лото із розіграшем цінних подарунків. Як дорослі, так і діти із задоволенням відповідали на питання, підготовлені для учасників бібліо-лото, потім крутили «лотерейний барабан» і, таким чином, обирали свій подарунок.
Усі без винятку отримали гарний настрій, а колективи центральної районної бібліотеки та районної бібліотеки для дітей – схвалення та позитивні відгуки. За активну участь у проведенні святкових заходів колективи бібліотек були нагороджені Подяками селищної ради.

1 коментар:

  1. Берите участие в powerball результаты http://localotto.com/ru/powerballusa лотереи? Я никак не могу понять почему люди не пробуют зарабатывать больше денег. Это очень просто когда у Вас есть деньги которые Вы можите вложить в лотерею! Пробуйте играть и выигрывайте!

    ВідповістиВидалити