ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

четвер, 18 березня 2021 р.

Вибираєш професію - вибираєш долю...

 Незаперечною є істина, що професійна підготовка молоді починається ще у шкільні роки. Вибір професії, яка відповідає інтересам і нахилам особистості молодої людини – завдання складне. Воно не завжди під силу підлітку, тому треба постійно, цілеспрямовано допомагати формуванню інтересу й любові до певного виду професійної діяльності. Важливо, щоб учні добре орієнтувалися в світі професій, актуальних в регіоні та світі вцілому. Для цього потрібне кваліфіковане інформування, поступове та цілеспрямоване ознайомлення зі світом професій за сучасними профорієнтаційними методиками.

17 березня  2021 року Володимирівською сільською бібліотекою -філією оформлено тематичну полицю  «Я пізнаю світ професій».     


 Ця тематична полиця допоможе при виборі професії школярам , надасть  адреси, де знаходяться учбові  заклади , ознайомить з новими навчальними посібниками з ЗНО та довідковою літературою, що допоможе скласти тести. 

Тож будемо сподіватися, що отримана інформація знадобиться нашим учням і допоможе їм у виборі свого подальшого професійного шляху!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар