ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

понеділок, 15 лютого 2021 р.

Розлетілися стріли Амура та валентинки по Краснокутщині...

        Кохання… Воно для кожного своє, воно настільки різне й щоразу неповторне, що йому не можна дати чіткого визначення… Кохання – це те, що допомагає; це те, що змушує страждати; це те, що дарує неповторне і ні з чим незрівнянне щастя…  Традиція відзначати свято закоханих –– 14 лютого – формувалася століттями. В основу покладена легенда про святого мученика, який перебуваючи за гратами, закохався у незрячу доньку начальника в’язниці і зцілив її. Валентина стратили, але він на передодні написав дівчині листа у вигляді сердечка. Відтоді такі любовні листи називають валентинками. Квітковою емблемою свята стала червона троянда.

9 лютого 2021 року КЗ «Краснокутською публічною бібліотекою» організовано книжкову виставку «Історії кохання» (до Дня Святого Валентина).



Книги представлені на виставці – це вибухова суміш, яка переповнена безміром ніжності, таємницею всепрощення, силою почуттів і відданості, нестримним вибухом фантазії та багатством уяви. Вони стануть найкращими порадниками і вчителями у ваших сердечних справах.
           Увазі читачів представлена художня література про кохання.

11 лютого 2021 року Мурафською сільською бібліотекою-філією оформлено виставку-вітання  «Ти без мене не ти, я без тебе не я!» (до Дня Святого Валентина).

Для кожної людини кохання має свій вимір і свій зміст, але без кохання людина не може повноцінно відчувати життя. Бо кохання і є життя, фарби якого в кожного свої. 

На виставці представлені книги, які розповідають читачеві історії кохання різних за віком та суспільним станом людей у різні часи та епохи.

До самого романтичного свята року – Дня святого Валентина 12 лютого 2021 року Мирнянською сільською бібліотекою-філією оформлено тематичну полицю  «День Святого Валентина – свято романтики, кохання та ніжності».

        Коли весна не за горами і наближається пора пробудження природи та любові, Купідон дістає з тули свої стріли. Не зважаючи на вік та колір шкіри чоловіка і жінки, він пронизує стрілою кохання їхні серця.

День Святого Валентина є Днем усіх закоханих. Свято — неофіційне і не є вихідним, проте активно відзначається молоддю щорічно 14 лютого. День Валентина прийшов до нас із-за кордону і дуже скоро став одним з найпопулярніших молодіжних свят. Це свято доволі розповсюджене,  святкують майже у всіх країнах світу.


На книжковій виставці представлені романи про прекрасні почуття та відносини між чоловіками та жінками. Користувачі бібліотеки можуть перечитати художню літературу про кохання.

13 лютого 2021 року Пархомівською сільською бібліотекою-філією №2 оформлена виставка-інсталяція «Все починається з кохання» (до Дня Святого Валентина).

День Святого Валентина дуже незвичайне і романтичне свято, коли закохані  отримують ще одну можливість сказати один одному про свою любов і подарувати приємні подарунки.

    Любов є найбільшою рушійною силою у всьому світі. Це те, заради чого чоловіки готові згортати гори, а жінки слідувати за своїми коханими навіть на край світу. Про неї написано і сказано так багато,що здавалося б нічого нового все сказати просто не можливо, але будь який закоханий  це з легкістю спростовує, знаходячи слова, вирази і вчинки,які представляють його особисту любов все в новому і новому  світлі. Це унікальне почуття і стан душі.

Немає коментарів:

Дописати коментар