ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

середу, 18 грудня 2019 р.

Яку книжку Емма Вотсон радить прочитати перед Різдвом


Емма Вотсон – затята читачка. Настільки, що знову активно ховає книжки, щоб хтось міг знайти їх і прочитати до Різдва. Минулого разу британська зірка розповіла Vogue про різні місця по всьому місту, де варто шукати ці подарунки від неї. Тепер акторка ховає одну конкретну книжку – «Маленькі жінки».

Фото: @emmawatson

Вотсон розповіла про цю ініціативу в своєму дописі в Instagram: «Я рада повідомити про глобальний флешмоб @bookfairiesworldwide, в межах якого заховали 2000 копій роману "Маленькі жінки"!  #LWBookFairies розпочинається 17.12.2019 року і представляє понад сотню різних випусків класичного роману Луїзи Мей Олкотт, щоб відсвяткувати вихід #LittleWomenMovie...». І найкраще? Кожна копія містить приховану рукописну замітку від самої Вотсон. Всього в флешмобі беруть участь 38 країн, що робить це найбільшим заходом Book Fairies.
Фото: @emmawatson

Вотсон, яка зіграла Мег у новій екранізації Ґрети Ґервіґ «Маленькі жінки», яку представлять у британських кінотеатрах 26 грудня, прагне, щоб глядачі насолодилися класичним текстом ще до перегляду нової екранізації.
Нагадаємо, що кілька років тому Вотсон створила власний онлайн феміністський книжковий клуб Our Shared Shelf з метою просування жінок-письменниць з усіх усюд. З тих пір вона відстоювала багато книжок, які мотивують та змушують замислитися. 

Немає коментарів:

Дописати коментар