ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

понеділок, 5 серпня 2019 р.

Виїзний день фахівця до Балаклійської ЦБС


   02.08.19 р. відбувся черговий виїзний день фахівця до ЦБС Балаклійського району. Хоча погода була хмарною, атмосфера семінару і спілкування з колегами було дуже «сонячне» та приємне.
   З повідомлення директора ОКЗ «ХОБЮ» Жарової М. В. «Бібліотека для громади: соціально-економічна цінність та нові горизонти розвитку в еру знань та інформації» бібліотекарі дізналися про стан справ бібліотечної роботи в Україні та країнах світу.
   З актуальними питаннями розвитку бібліотечних фондів та методикою впровадження УДК в роботу бібліотеки ознайомила колежанок Марченкова Е.П., завідувачка відділу комплектування, каталогізації та організації бібліотечних фондів ХОБЮ.
   Смєкалова Т. В., завідувачка проблемно-аналітичного відділу ХОБЮ в медіа-лекції «Ігротека в біблотеці : методика та досвід у створенні клубу для молоді» розповіла про створення клубу настільних ігор в бібліотеці з метою залучення користувачів та організації їх змістовного дозвілля.
   Якименко М.О., бібліотекар відділу мистецтв в повідомленні «Арт-терапія: ресурсні техніки» ознайомила фахівців Балаклійської ЦБС з досвідом роботи ХОБЮ з інклюзивними дітьми, пенсіонерами та особами, що потребують психо-емоціональної корекції.
  Всі присутні мали змогу задати різні питання щодо тем виступів та виявили бажання для подальших зустрічей.  













Немає коментарів:

Дописати коментар