ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

понеділок, 14 травня 2018 р.

Свято Матері в бібліотеці



Володимирівська сільська бібліотека РКЗ «Краснокутська централізована бібліотечна система» організувала та провела свято для односельців, читачів бібліотеки.
11 травня 2018 року Юхно Катерина Петрівна, бібліотекар Володимирівської  сільської бібліотеки щиро вітала запрошених на свято матері «Вона – любов, печаль і втіха» (до Дня матері).
Катерина Петрівна розповіла про те, що День матері – це один з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.
 Скільки ніжності, тепла і любові у цьому слові, що називає людину, яка для всіх найближча, найдорожча, найрідніша. Про те, що вона народжує і виховує дитину,плекає, оберігає від біди і горя.
Учасниками заходу були учні Мурафської ЗОШ: Бобрицька Н., Стороженко К., Дончик Н., Савко Ан., Корнієнко Ол., Гончарова Д., читали вірші про маму.
Одна з учасників  заходу Китченко К., прочитала вірш, який написала місцева жителька Руденко Н.П. «К маме». Та Юхно В. Прочитала оповідь за Скуратівським «Щемне письмо».
До заходу бібліотекар підготувала тематичну художньо-літературну експозицію: «Материнська любов та ласка безмежні». Усі присутні мали змогу ознайомитися з даною експозицією.






Немає коментарів:

Дописати коментар