ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

суботу, 5 травня 2018 р.

До Перемоги стежками долі: факти, події, люди



Цього року Харківщина святкує 75-річницю визволення від німецько-фашистських загарбників. Краснокутщина не стоїть осторонь : патріотичне виховання молоді і вшанування пам’яті подвигу в Другій світовій війні відбувається в бібліотеках району.
Краснокутська центральна районна бібліотека РКЗ «Краснокутська ЦБС» організувала і провела 4 травня 2018 року в приміщенні Краснокутської центральної районної бібліотеки історичну медіа - подорож «До перемоги стежками долі: факти, події, люди» (до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні) для учнів Краснокутського професійного аграрного ліцею групи Б - 25 та Т – 41.
Історичну медіа-подорож було розпочато переглядом відеоматеріалу «20 кроків до мрії. Україна у Другій світовій війні», запропонований бібліотекарем читального залу Китченко Євгенією Анатоліївною.
Відеоролик дав змогу потрапити у ті часи, а наступна доповідь бібліотекаря про причини та основні події Другої світової війни, а також про внесок українців всього світу у боротьбу з нацистськими окупантами, долі окремих українців, яка також була проілюстрована медіа-презентаціями  «Україна в німецько-радянській війні 1941 – 1945 років» й «Українці в Другій світовій війні. Пишемо історію» та «Кожедуб Иван Никитович» надала наочно масштаб героїзму і трагізму людства й українців зокрема .
По закінченні заходу присутні ознайомилися з книжково-ілюстративною виставкою «Сторінками слави і безсмертя».

Немає коментарів:

Дописати коментар