ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

понеділок, 13 грудня 2021 р.

Шануємо героїчний подвиг мужніх людей


14 грудня – день, коли Українська держава вшановує героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Насамперед, це день мужніх та самовідданих людей, які у 1986 році прийняли доленосний виклик, щоб захистити не тільки Україну, але й усе людство від руйнівного впливу зруйнованого внаслідок аварії на Чорнобильської АЕС 4-го енергоблоку.

11 грудня 2021 року КЗ «Краснокутська публічна бібліотека» оформлено виставку - пошану «Не забути, доки є світ і люди, синів Землі, що відвели вогонь» (до Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС).


 На виставці представлені книги та періодичні видання, які містять інформацію про аварію на Чорнобильській АЕС та  причетних до ліквідації її наслідків, а також художні твори про ті події. Крім цього для відвідувачів підготовлена мультимедійна презентація «Перші ліквідатори аварії на ЧАЕС».

Сьогодні наш обов’язок – пам’ятати про учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, які є прикладом мужності, самовідданості та високого професіоналізму.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар