ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

середу, 5 лютого 2020 р.

Найкраща сучасна бібліотека світу - "Ода" м Гельсинкі

Бібліотека сьогодні розглядається як фізичний простір і багатофункціональна платформа для різного виду діяльності і не тільки для читання.
В оздобленні фасаду та інтер’єру домінує дерево – ялина. Більшу частину будівлі займають публічні простори. На першому поверсі – активна зона з кількома входами. Тут є просторий хол, кав’ярня, ресторан, кінотеатр.

Другий поверх присвячений роботі, навчанню, творчості, спілкуванню з друзями. Тут розташовано робочі кімнати, мітінг-руми, ігрові кімнати, класи для вивченння мови для мігрантів, майстерні з 3D-принтерами, швейними машинами та іншим обладнанням.

Найбільша інновація бібліотеки – кімната-куб зі смарт-стінами, яку можна перетворити на що завгодно за допомогою сенсорних екранів і віртуальної реальності. Художники планують влаштовувати у «Кубі» виставки іммерсійного мистецтва, а медики – проводити заняття у віртуальній операційній.


1 коментар:

  1. Easy "water hack" burns 2 lbs OVERNIGHT

    Over 160 thousand men and women are hacking their diet with a simple and SECRET "water hack" to burn 1-2 lbs each and every night in their sleep.

    It is easy and works every time.

    Here are the easy steps for this hack:

    1) Go get a drinking glass and fill it with water half the way

    2) And now do this strange hack

    and become 1-2 lbs thinner the very next day!

    ВідповістиВидалити