ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

вівторок, 27 липня 2021 р.

Як вберегтися від нападу невидимих монстрів?!.

 До другого вебінару «Вірусні гепатити. Як вберегтися і що робити, якщо тест на антитіла до гепатитів виявився позитивним?» з циклу «Бібліотеки і здоров᾽я» залишилося 2 дні.


 Тож покваптеся! Запрошують ВГО Українська бібліотечна асоціація та  Центр громадського здоров'я Міністерства охорони здоров’я України і Благодійний фонд «Бібліотечна країна».

 Цільова аудиторія вебінару: працівники та користувачі бібліотек України.

 Під час вебінару буде розглянуто

  • Які бувають гепатити і які шляхи передачі кожного з них?
  • Салони краси, татуювання, спільне споживання наркотиків, статеві зв'язки та ін. як найпоширеніші способи передачі гепатитів.
  • Гепатити В і С. Як діагностувати та який маршрут пацієнта?
  • Спростування міфів про гепатити.

Участь у вебінарі безоплатна за попередньою реєстрацією.

Вебінар проводитиметься на платформі Zoom. Будь ласка, заздалегідь встановіть на свій пристрій (комп’ютер/ смартфон/ планшет) цю програму (завантажити https://zoom.us/download).

Максимальна кількість учасників на платформі Zoom ‒ 95 осіб. При наборі групи форма закривається. Зареєстровані учасники отримають покликання для участі у вебінарі 28 липня 2021 р.

Вебінар також транслюватиметься в мережі Facebook на сторінці https://www.facebook.com/ula.org.ua та на сторінці https://www.facebook.com/phc.org.ua

Долучайтеся!

 https://ula.org.ua/konferentsii-seminary-treninhy/seminary/icalrepeat.detail/2021/07/29/3487/-/vebinar-virusni-gepatiti-yak-vberegtisya-i-shcho-robiti-yakshcho-test-na-antitila-do-gepatitiv-viyavivsya-pozitivnim-29-lipnya-2021-r


Немає коментарів:

Дописати коментар