ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

середу, 15 травня 2019 р.

День фахівця «Сучасна бібліотека: реалії, тренди, інновації»


14 травня 2019р. фахівців ХОБЮ гостинно зустрічали  бібліотекарі
Печенізької ЦБС, які стали учасниками виїзного Дня фахівця «Сучасна бібліотека: реалії, тренди, інновації».
   Програма заходу була дуже насиченою і актуальною .Так, у І частині семінару директор ХОБЮ М.В.Жарова в повідомленні «Бібліотека для громади: соціально-економічна цінність та нові горизонти розвитку в еру знань та інформації» ознайомила колежанок з проблемами та викликами, які стоять перед сучасними бібліотеками України і світу, та про роль бібліотек в цьому процесі.
   Актуальні питання розвитку бібліотечних фондів розглянула зав.відділу комплектування, каталогізації та організації бібліотечних фондів Е.Марченкова. Бібліотекарі мали змогу одержати кваліфіковану консультацію з методики та впровадження УДК в роботу бібліотеки.
   У ІІ частині заходу зав.проблемно-аналітичного відділу Т.Смєкалова у лекції «Ігротека в бібілотеці : методика та досвід у створенні клубу для молоді» розповіла колежанкам про історію виникнення настільних ігор та методику створення ігротеки в бібліотеці, що сприяє залученню молоді до читання, проведення дозвілля саме в бібліотеці.
Бібліотекар відділу мистецтв М.Якименко ознайомила бібліотекарів з Арт-терапєю , розповіла її ресурсні техніки в супроводі яскравої медіа – презентації.           
   Наприкінці заходу бібліотекарі мали змогу обмінятися досвідом та своїми враженнями про День фахівця.








Немає коментарів:

Дописати коментар