ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

понеділок, 17 квітня 2023 р.

Великодній вінок

 

Найзначніше християнське свято на честь воскресіння Ісуса Христа – Великдень. Його потрібно відзначати з відкритим чистим серцем і любов’ю до людей. Кажуть, що цього дня сам Господь відкриває небо, аби почути і виконати заповітне бажання кожної людини, що цього варта…

Напередодні Свята Світлого Христового Воскресіння, а саме 14 квітня 2023 р.у Сахновщинській дитячій бібліотеці-філії у форматі творчої майстерні втілювалися прекрасні «Великодні фантазії» наших найактивніших юних читачів, що цього дня завітали до книгозбірні. У теплій, душевній та дружній атмосфері, плідно працюючи та припиваючи гарячим духмяним чаєм зі смаколиками, створювали власними руками  недорогий,  але дуже гарний великодній віночок - символ тепла, вічного та щасливого життя й єднання. Для цього використали підготовлені заздалегідь природні матеріали, кольоровий папір, фарби, фетр, клей, ножиці, пінопласт, дріт, вата, перепелині яйця.

Створюючи Великодній вінок своїми руками, ми зробити акцент на символічності декоративних елементів. Доповнили нашу прикрасу таким власноруч створеним декором:  весняними квітами, гілочками  котиків, мімози, пташиним гніздечком, фігуркою кролика… 



 Такий вінок може стати чудовим, символічним подарунком для себе чи  близьких. З його допомогою легко тематично прикрасити власний інтер'єр, створивши в ньому теплу святкову атмосферу. 

Крім того робили декупаж (техніка декору, що заснована на приєднанні зображення до предмета) великодніх яєць серветками, виготовлених в техніці «пап’є маше», які ставши своєрідною родзинкою, доповнили  книжкову виставку-вернісаж «Великодня паска, світла Божа ласка».

Світле свято Пасхи Христової… Його треба усвідомити всім серцем, і нарешті мир, доброта, радість та надія прийдуть до кожної нашої оселі. З прийдешнім Святом Світлого Христового Воскресіння, любі читачі!

Великодні дні настали 
Люди чисті серцем стали.
Радості, тепла, любові
Хай прибуде в вашім домі!

Добро, мов сонце, землю обіймає.
Гімн перемоги лине із небес:
Радійте днесь! Хай серце вірить й знає 
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!



 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар