ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

понеділок, 25 жовтня 2021 р.

ОБЛАСНИЙ ОНЛАЙН-СЕМІНАР ДЛЯ БІБЛІОТЕКАРІВ

 Жовтень. 2021 рік. Багаторічна професійна дружба та співпраця ОКЗ «Харківська обласна бібліотека для юнацтва та Обласне методичне об’єднання бібліотекарів закладів ПТО в Харківській області продовжує свою історію.

21 жовтня 2021 року відбувся обласний онлайн-семінар для бібліотекарів на тему: «Бібліотека у сучасному форматі: професійні ідеї». У заході взяли участь  бібліотекарі ЗП(ПТ)О Харківської області.

Т.В.Смєкалова, завідувачка проблемно-аналітичного відділу розповіла цікавий досвід бібліотек, що надихає на нове втілення діяльності бібліотек.

У ході онлайн-семінару були виступи колег з ПТО бібліотек, а саме:

Художнє читання і молодь сьогодення (Устимова Н.С., завідуюча бібліотеки ДНЗ «Слобожанський регіональний центр професійної освіти).

Краєзнавство як дієвий засіб патріотичного виховання молоді (Шеховцова Л.В., бібліотекар Петрівського професійного аграрного ліцею).

А також в онлайн-семінарі виступила Сашкова Л.О., завідуюча Регіональним центром інформації «Харківщина» Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки з доповіддю «Бібліотечне краєзнавство у сучасному просторі».

Немає коментарів:

Дописати коментар