ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

вівторок, 3 березня 2020 р.

Тепла зустріч у місті Дергачі


   Професійне спілкування з бібліотекарями Харківської області в 2020 році активно продовжується. 26 лютого команда фахівців з Харківської обласної бібліотеки для юнацтва зустрілася з колегами Дергачівської ЦБС.
   З початку ми відвідали центральну районну бібліотеку для дітей, яка розташована у міському клубі, і були приємно вражені. Це дуже сучасне місце, де у відкритому просторі гармонійно розміщується відкритий інтернет-центр, полиці з книжковими новинками, краєзнавчий куточок. І це все створено для дітей, за рахунок залучення коштів місцевого бюджету.
   Потім наше спілкування продовжилося у стінах центральної районної бібліотеки,  яку очолює директор Л.Ф. Кантемир.
   Спочатку перед колежанками виступили Л. В Глазунова, голова президії Харківського обласного відділення Української бібліотечної асоціації, заступник директора з наукової роботи ХДНБ ім. В.Г. Короленка та Євгеній Олександров, керівник відділу корпоративних продажів корпорації "Ранок", які розповіли бібліотекарам про переваги участі в УБА та співпраці з видавництвом. Крім корисної інформації про новинки в бібліотечній сфері і видавничої діяльності, цікавими також були й наступні виступи фахівців ХОБЮ: доповідь "Активізація культурного життя в регіоні: нові ініціативи Харківської обласної бібліотеки для юнацтва" М. В. Жарової, директора ХОБЮ ; медіа-презентація досвіду ХОБЮ "Топ 10 лайфхаків у роботі з фондами публічних бібліотек" Е.П. Марченкової, завідувача відділу комплектування, каталогізації та організації бібліотечних фондів. Закінчилася зустріч лекцією-практикумом. «Ігрові техніки в роботі бібліотекаря» від Якименко М.О, бібліотекаря відділу мистецтв, в якому учасникам довелося не тільки слухати, але і складати історії, казки і навіть вірш, присвячені бібліотеці.
   Дуже радує, коли у відрядженнях ми бачимо активну громаду, готову тримати високий рівень культурного розвитку в своєму місті.







Немає коментарів:

Дописати коментар