ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

четвер, 10 червня 2021 р.

Сахновщинська бібліотека

         


 9 червня 2021 р. у Сахновщинській дитячій бібліотеці було екологічно-гамірно : проходили  заходи, серед яких екологічний лабіринт «Стань природі другом» і голосні читання «Книжкові гостини в чудові літні днини».

Запрошені діти попали в екологічний лабіринт, а для того, щоб із нього вибратись, вони мали виконати окремі завдання. Аби цікавіше було розплутувати всі ходи-виходи і для духу змагання, учасники були поділені на 2 команди. Дуже непомітно пробігла година, під час якої діти дружно відповіли на екологічні загадки, на запитання тематичної вікторини, все ближче й ближче підходячи до виходу, стараючись ніде не «насмітити». Останнє ж завдання «Хто я?», де кожному із учасників лабіринту слід було зобразити різних тваринок, викликало у всіх і захоплення та азарт, і щирий сміх. Дружно і весело пройшовши непростий лабіринт, переглянувши й обравши для читання книги із виставки, що теж називається «Стань природі другом»,  всі ще раз згадали, яка тендітна природа, як треба її берегти.

«Книжкові гостини в чудові літні днини» так називались голосні читання, які відбулись в читальному залі дитячої бібліотеки. Захід був присвячений 150-річчю з дня народження Василя Стефаника, тому присутні із зацікавленістю прослухали біографію українського письменника, розказану працівником бібліотеки і потім ще й зачитану із книги Степана Процюка. Дитинство письменника зовсім не схоже на дитинство сучасних дітей, тому учасники заходу по-справжньому пройнялися тим, що читали їм уголос. Обмінявшись враженнями, зрозумівши, що важка доля бідної людини стає ще важчою через несправедливість, відповівши на деякі запитання ведучої голосних читань, старші за віком слухачі обрали собі окремі твори В.Стефаника для читання.



                                  


Немає коментарів:

Дописати коментар