ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

пʼятницю, 7 травня 2021 р.

Шануймо подвиг наших героїв

 Встеляйте  квітами дороги,-

Вже проліски цвітуть, розмай,

В день незабутній Перемоги

Ми квіти кидаєм під ноги

Бійцям, що мир несли в наш край.

      Свято Перемоги – особливе свято – величне, вистраждане. Подвиг героїв – переможців у цій жахливій війні непідвладний часу, як й наша щира та безмежна вдячність їм – людям, які виявили нездоланну мужність та незламність духу в боях за рідну землю.

      07 травня 2021 року Олексіївською сільською бібліотекою - філією  оформлено  книжково-ілюстративну виставку «Встеляйте квітами  дороги бійцям» ( до Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом  у Другій світовій  війні)

На виставці представлені наукові видання та художні твори, монографія та книги пам’яті, документи та матеріали, які висвітлюють трагічні події Другої світової війни.

Пам'ять не має початку і не має кінця. Війна, що прийшла на українську землю, увірвалася до кожної сім’ї, до кожної оселі, відібрала мільйони молодих життів, спотворила нашу чудову природу, перетворила у руїни тисяч міст і сіл. Проте наш народ залишився незламним у титанічній битві, він боровся за свободу і переміг.

 Сьогодні ми повинні  також не забувати і про війну на Сході України.

Бібліотеки могутньою  силою слова, безмежною силою інформації  доносять до умів та сердець своїх відвідувачів вуличний подвиг українського народу.

 Доземний уклін і сердечна вдячність усім тим , хто боронить та віддав своє життя за нашу країну.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар