ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ БЛОЗІ "ФАЙНІ ПАВИ". ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ ЦІКАВА й КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ.

Translate

четвер, 22 грудня 2016 р.

Акція УБА «Передплати газету для мешканців зони АТО на 2017 рік - триває!




1 березня 2016 року Українська бібліотечна асоціація ініціювала акцію «Передплати газету для мешканців зони АТО», мета якої – інформаційна підтримка мешканців зони АТО.
В умовах військового конфлікту та інформаційної агресії, яку зазнає Україна, різко підвищилось значення розповсюдження достовірної інформації серед населення. Сьогодні багато наших громадян на Сході України, що проживають в зоні, максимально наближеній до бойових дій, не мають доступу до українських ЗМІ телебачення, радіо, Інтернету. Виправити ситуацію на цих територіях можливо за допомогою друкованих періодичних видань.
Тому акція спрямована на забезпечення мешканців  періодичними виданнями і має на меті налагодити доставку центральних та регіональних українських періодичних видань на територію Луганської та Донецької областей для подальшого розповсюдження в населених пунктах так званої "сірої зони". Отримані газети будуть розповсюджуватися на території, що максимально наближена до зони бойового конфлікту, за допомогою волонтерських організацій – партнерів Луганського обласного відділення УБА.
УБА закликає приєднуватися до проекту видавців, громадські організації і всіх небайдужих та разом підтримати наших громадян, які в силу обставин потрапили в інформаційну ізоляцію.
Ви можете передплатити газету/газети для мешканців «сірої зони» на 2017 рік на адресу: Луганське обласне відділення УБА, 92702, Луганська область, м. Старобільськ, площа Базарна, 32А.
Луганське обласне відділення УБА буде розповсюджувати ці видання.
Контактна інформація: 92702, Луганська область, м. Старобільськ, площа Базарна, 32А, Луганське обласне відділення УБА, e-mail: uba_lugansk@ukr.net , Світлана Моісєєва.

Деталі: http://ula.org.ua/ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар